مروری بر کتاب شرح ماجرا در آستانه‎ی سالروز یوم‌الله حماسه‌ی 9 دی

کتاب شرح ماجرا فرازهای مهمّی از بیانات و رهنمودهای رهبر معظّم انقلاب درباره‌ی انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری و فتنه‌ی سال 88 است. بصیرت و لزوم بصیرت‌افزایی و اهمیّت و بزرگداشت حماسه‌ی تاریخی 9 دی از توصیه‌های معظّمٌ‌له در این کتاب خواندی به شمار می‌روند.

ﺳﻪشنبه 07 دی 1395

کتاب شرح ماجرا فرازهای مهمّی از بیانات و رهنمودهای رهبر معظّم انقلاب درباره‌ی انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری و فتنه‌ی سال 88 است. بصیرت و لزوم بصیرت‌افزایی و اهمیّت و بزرگداشت حماسه‌ی تاریخی 9 دی از توصیه‌های معظّمٌ‌له در این کتاب خواندی به شمار می‌روند.

کتاب شرح ماجرا که فرازهای مهمّی از بیانات و رهنمودهای مقام معظّم رهبری درباره‌ی انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری و فتنه‌ی سال 88 در یک بازه‌ی زمانی حدود 11 ماهه، از اوّل فروردین‌ماه 88 در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا(علیه‌السلام) تا 28 بهمن‌ماه همان سال، در دیدار جمعی از مردم آذربایجان را در خود جای داده، به کوشش جناب آقای مختارپور تنظیم و گردآوری شده است.

مطالب بخش‌های نخستین کتاب شامل رهنمودها و توصیه‌های معظّمٌ‌له قبل از انتخابات و موضوعاتی چون مردمسالاری دینی و مخالفت دشمن با آن، معیارهای تشخیص صلاحیّت نامزدها و انتخاب اصلح، وجوب عقلی و شرعی شرکت در انتخابات و پیش‌بینی‌ها و هشدارها درباره‌ی نقشه‌ها و برنامه‌ریزی‌های دشمن علیه انتخابات است.

در تأکیدات ایشان، به‌ویژه نخبگان و موضع‌گیری‌های آنان جایگاه خاصی دارد و خطاب خاصِ معظّمٌ‌له، در چندین مورد نسبت به آنان بوده است. رهبر انقلاب، شرایط فتنه را هنگامه‌ی آزمون بزرگ نخبگان دانسته و ضمن تبیین نقش مهمّ آنان در آن شرایط حسّاس و برشمردن اولویّت‌های کار آنان، خواص را آماج توطئه‌ی دشمن، بی‌بصیرتی را آفت بزرگ نخبگان، و عمّار را الگوی نخبگان راستین معرفی کرده‌اند.

برخی از عناوین مطالب مهم و خواندنی کتاب  شـرح ماجـرا
«ایران، گرجستان نیست»، «گناه اغتشاش و آشوب»، «مسجدسازی دشمن»، «اشتباه محاسباتی صحنه‌گردانان»، «کارنامه‌ی آزمون»، «فلسفه‌بافی برای توجیه خیانت»، «انبوه حقایق ناگفته»، «کاریکاتور در برابر اصل»، «فتنه‌ی 88، برنامه‌ریزی قبلی دشمنان»، «حضور چهل‌ میلیونی، نشانه اعتماد مردم»، «پیچیدگی نظام، پیچیدگی توطئه‌ی دشمن»، «خواب واهی دشمن»، «سراب اعتماد به دشمنان»، «دو خطای مخالفان نظام»، «ضد ضربه شدن نظام»، «جلوگیری از شبیه شدن حق و باطل»، «نقش برخی رسانه‌ها در تشدید اختلاف»، «ظلمِ بد نگریستن به حقیقت»، «حادثه‌آفرینی برای انحراف اذهان»، «باج ندادن ایران اسلامی به دشمن» و...

در یکی از فقرات کتاب، بیانات صریح و دشمن‌شکن معظّمٌ‌له در خطبه‌ی تاریخی 29 خرداد 88 نماز جمعه تهران درج شده است. ایشان در آن خطبه، خطّ تخریب و آتش زدن اموال عمومی را کار عوامل و دست‌نشاندگان سرویس‌های جاسوسی غربی و صهیونیست دانسته و تصریح کرده‌اند: «این کاری که در داخل، ناشیانه از برخی سر زد، اینها (دشمنان خارجی) را به طمع انداخت. خیال کردند ایران هم گرجستان است! یک سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی چند سال قبل از این،... گفت من ده‌میلیون دلار خرج کردم در گرجستان انقلاب مخملی راه انداختم؛ حکومتی را بردم، حکومتی را آوردم. احمق‌ها خیال کردند جمهوری اسلامی، ایران و این ملّت عظیم هم مثل آنجاست. ایران را با کجا مقایسه می‌کنید؟!».

تشریح خطوط کاری دشمن در پنج زمینه‌ی القای بحران و سیاه‌نمایی، تفرقه‌افکنی، انحراف اذهان از عداوت دشمن، اغفال خواص و نخبگان و درگیرسازی در طرح دشمن (ص 117-111)، تأکیدات مکرّر بر بصیرت و لزوم بصیرت‌افزایی برای مقابله با جنگ نرم و فتنه‌های دشمنان، و بیاناتی در اهمیّت و بزرگداشت حماسه‌ی تاریخی 9 دی از دیگر مطالب خواندنی کتاب «شرح ماجرا» به شمار می‌روند.

 

 

تصاویر

مروری بر کتاب شرح ماجرا در آستانه‎ی سالروز یوم‌الله حماسه‌ی 9 دی

2_138

نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: