تخفیف 30 درصدی کتاب "پرسش و پاسخ" متن کامل پاسخهای مقام معظّم رهبری به پرسشهای دانشجویان از میلاد حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان تا میلاد منجی عالم حضرت مهدی (عج)
کتاب "پرسش و پاسخ" متن کامل پاسخهای مقام معظّم رهبری به پرسشهای دانشجویان بهمناسبت میلاد حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان با 30 درصد تخفیف خرید اینترنتی از تاریخ 17 خرداد الی 23 خرداد در پایگاه اطلاعرسانی انتشارات انقلاب اسلامی عرضه میشود.
شنبه 17 خرداد 1393
کتاب "پرسش و پاسخ" متن کامل پاسخهای مقام معظّم رهبری به پرسشهای دانشجویان بهمناسبت میلاد حضرت علیاکبر (ع) و روز جوان با 30 درصد تخفیف خرید اینترنتی از تاریخ 17 خرداد الی 23 خرداد در پایگاه اطلاعرسانی انتشارات انقلاب اسلامی عرضه میشود.
کتاب پرسش و پاسخ در بهار 1393 با 5000 نسخه تولید و وارد بازار نشر گردیده است. این کتاب متن کامل پاسخهای حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) به پرسشهای دانشجویان در ۹ دیدار (طی سالهای۱۳۸۲-۱۳۷۷) است، که در 528 صفحه توسط توسط انتشارات انقلاب اسلامی و بهکوشش علیرضا مختارپور قهرودی گردآوری و تدوین شده است.
کتاب حاضر گزارش کامل پرسشهای دانشجویان و پاسخهای مقام معظّم رهبری در 9 جلسه است که به ترتیب زمانی به شرح زیر منتشر شده است:
1. در ديدار جمعي از جوانان به مناسبت هفتهی جوان (1377/02/07)
2. در ديدار دانشجويان دانشگاه تهران (1377/02/22)
3. جلسهى پرسش و پاسخ در دانشگاه تربيت مدرّس (1377/06/12)
4. ديدار با جمعی از جوانان (1377/11/13)
5. جلسهى پرسش و پاسخ سردبيران و نويسندگان نشريات دانشجويی کشور (1377/12/04)
6. ديدار دانشجويان دانشگاه صنعتی شريف (1378/09/01)
7. در ديدار دانشجويان دانشگاه اميركبير1 (1379/12/09)
8. در ديدار دانشجويان دانشگاه اميركبير2 (1379/12/22)
9. در دیدار دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی (1382/02/22)
پرسش و پاسخ | فرازی از کتاب
آقاى خامنهاى شما بفرمائيد، طبیعىترين رفتارى را كه از نسل جوان امروزى ميشود انتظار داشت كدام است و يا بهتر بگويم جنابعالى چه خصوصياتى را براى نسل جوان امروزى قبول داريد؟ متشكّرم.
آنچه كه ما امروز از جوان انتظار داريم، همان چيزى است عيناً كه در روز اوّل انقلاب و قبل از انقلاب از جوان انتظار داشتيم. ما از جوان ميخواهيم كه در عين پاكى و پارسایی و تقوا و دين، بانشاط باشد، پرشور باشد، اهل ابتكار باشد، خلّاق باشد، كار كند، از تنبلى و بيكارگى بپرهيزد، تقوا را براى خودش شعار قرار بدهد، واقعاً دنبال تقوا باشد ـ تقوا، همان معناى پرهيزگارى كه در فارسى معنا ميكنند، معناى خوبى است، من راجع به آن يك شرحى هم يك وقتى، به نظرم در خطبهها گفتهام ـ خويشتندار باشد، از اين نيروى عظيمى كه اسمش جوانى است، حقيقتاً استفاده كند در راه تكامل خودش، رشد خودش و خدمت به كشورش، به خانوادهاش، به محيطش. ما از جوان اين انتظار را داريم.
هر وقت هم يك اقتضایی دارد. وقتى كه در كشور جنگ هست از جوان يك انتظار هست؛ وقتى كه در كشور دورهى ساختن و سازندگى و تلاش است، يك انتظار هست، آن وقتى كه ميدان علم و پيشرفت علمى و تحقيق است و نياز كشور به اين طرف است، از جوان اين انتظار هست؛ و درست هم اين است كه بگوئيم از هر جوانى به اقتضاى استعدادش، به اقتضاى شغلش، به اقتضاى خواستها و پسندهایش، انتظاراتى وجود دارد كه مجموع اين انتظارات، حركت عظيم ملّى ما را در واقع شكل ميدهد و موتورى است براى حركت كشور. جوانها حقيقتاً به يك معنا، موتور محرّكهى كشور هستند، هم در امروزشان كه جوانند، هم در فرداشان كه مردان و زنان و مديران و كارگزاران كشور خواهند بود. هر كدام در هر جا كه هستند با پاكى و پارسایی و ديندارى و تقوا و...، اين نيروى عظيم جوانى را به كار بگيرند. البتّه، گاهى اوقات هست كه تقوا يك اقتضایی را دارد. مثلاً فرض بفرمائيد ما در مورد خانمها، حجاب را مظهر تقوا ميدانيم، حجاب و آن حفاظ زنانه كه در واقع احترام به زن است.
برای تهیه و خرید کتاب پرسش و پاسخ اینجا را کلیک کنید.