نگاهی به جملات رهبر معظّم انقلاب اسلامی در کتاب مرگ تاجرانه در ارتباط با موضوع حادثه هفتم تیر و شهادت عالم عالیقدر شهید بهشتی
کتاب «مرگ تاجرانه» شهید و شهادت در کلام رهبر معظّم انقلاب اسلامی(مدّظلّهالعالی) در شش فصل به موضوعات چیستی شهادت و تعریف آن، ویژگیهای شهیدان، آثار شهادت، وظایف ما نسبت به شهیدان، تکریم شهیدان و قدردانی از خانوادههای شهدا و ایثارگران، ویژگیهای خانواده معظّم شهدا و بیانات معظّمٌله پیرامون شهدای خاص و برجسته مانند شهید بهشتی، شهید مطهری، شهید چمران و ... پرداخته است. پایگاه اطلاعرسانی BOOK-KHAMENEI.IR در آستانهی سالروز حادثه هفتم تیر و شهادت شهید بهشتی بخشهایی از این کتاب را به صورت خلاصه م...
ﺳﻪشنبه 05 تیر 1397
* شهدای هفتم تير بهترین و برجستهترین عناصر نظام جمهوری اسلامی و انقلاب
شهدای این حادثه جزو بهترین و برجستهترین عناصر نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی بودند و یاد آنها هرگز فراموش نخواهد شد _ بخصوص شخصیّت برجسته و نورانىِ مرحوم آیتالله بهشتی(رضواناللهتعاليعلیه) و دیگر شهدا _ (صفحه،87)
* حادثهی هفتم تيرنشانهی اقتدار و استحکام
حادثهي هفتم تير همچنين نشانهی اقتدار و استحکام هم است؛ چون اگر کسى شهيد بهشتى را میشناخت و قوّت فکر و اراده و ابتکار در تصميم و اقدام را در اين شخصيّت ممتاز میدانست، خوب میفهميد که حذف يک چنين شخصيّتى از مجموعهی مديريّتى کشور چه معنايى میدهد. (صفحه،84)
* شخصيتی توانا و خلاق
شهيد بهشتى حقيقتاً مثل سنگ آسياى گرانى بود که با گردش خود، دهها کار انجام میداد؛ توليد انرژى میکرد، کار راه ميانداخت، پيش میرفت و فکر توليد میکرد. (صفحه،84)
* هفتم تير خوني تازه در رگ نظام
وقتى کسى مثل اين شخصيّت ـ شهید بهشتی ـ را که در مديريّت، در اجرا، در اقدام، در فکر، در مبانى فقهى و فلسفى، در تجربه و جهانديدگى و روشنفکرى و وسعت نظر در آن پايه و رتبه بود، از دل مديريّت نظامى نوپا بيرون بکشند و آن را از بين ببرند، بايد نظام فلج میشد؛ امّا نظام نه تنها با رفتن بهشتى و با رفتن شخصيّتهاى برجستهي ديگرى که چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسيدند، فلج و زمينگير نشد، بلکه هرکدام از اين شهادتها مثل خون تازهاى در رگ کالبد زنده و پُرطراوت اين نظام جوان دوانده شد و او را سرحالتر، بانشاطتر و پُرانگيزهتر کرد.(صفحه،84)
* شهادت پاداش بزرگ شهيد بهشتي و يارانش
حقيقتاً مردن معمولى و در بستر، براى کسانى مثل شهيد مظلوم ما مرحوم شهيد بهشتى با آنهمه تلاش، با آنهمه همّت و غيرت کم بود و بايد شهيد میشد. شهادت پاداش بزرگى است که خداوند به او و يارانش داد. (صفحه،84)
* حادثهی هفتم تیر سرنوشت ساز بود
حادثهی هفتم تیر حادثهای است که به سرنوشت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ارتباط دارد، و این حادثه برای جمهوری اسلامی سرنوشتساز بود.(صفحه،87)
* حادثهی آگاه كننده
اگر حوادث معدودی از قبیل هفتم تیر اتّفاق نميافتاد و این سرمایهها از دست ملّت ایران نمیرفت، یقیناً ملّت عزیز ایران نمیتوانست چهرهي منافقین را اینجور آشکار تشخیص دهد؛ باز آنها میتوانستند نفوذ کنند. (صفحه،88)
* شهدای هفتم تير انسانهای ممتاز جامعه بودند
کسانی که در حادثهی هفتم تیر و دیگر حوادث انقلاب به شهادت رسیدند و خونشان ریخته شد، نفوس زکیّهای از افراد بشر و انسانهای ممتاز جامعه بودند.(صفحه،111)
* بهشتي انسان بزرگ
آقای بهشتی خیلی خیلی بزرگ بود و این مردم هنوزم که هنوز است، بهنظر من آقای بهشتی را نشناختهاند. بهشتی در آینده شناخته خواهد شد. (صفحه،217)
علاقهمندان میتوانند برای تهیهی کتاب «مرگ تاجرانه» اینجا را کلیک کنند.